Σεισμοσ Στην Κρητη : 6 ΡΙΧΤΕΡ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη from www.newsit.gr
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ένας άνδρας
Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ένας άνδρας from media.enikos.gr
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου.

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες).

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Thes | ΠΡΙΝ ΛΙÎ
Thes | ΠΡΙΝ ΛΙÎ"Ο: Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη from www.thes.gr
Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός 6,3 σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα ανατολικά της . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ .

Σεισμοσ Στην Κρητη : 6 ΡΙΧΤΕΡ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΠΟΛΥ ΚΟΝΤÎ' ΣΤÎ' ΧÎ'ΝΙÎ' - Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες).